Pages

Start now(BACA DENGAN TELITI)

1.click "Get Started"
2.new tab will open with randomation Link from list
3.see it if you want to promote your blog
4.enter your name and your link
now wait next visitor to go your blog with luck....
contoh pengiraan 1 orang click dia akan pergi ke blog anda dan menambah traffik anda
Sekiranya anda melihat tab yang terbuka itu...
atau anda membuka link daripada list...
kemungkinan besar selepas ini giliran anda

yang berwarna hijau adalah link yang telah anda buka
yang berwarna merah adalah link yang belum anda buka

Get Started

Monday, December 27, 2010

SeLaMaT BerKeNAlan

asalamualaikum
salam 1malaysia
ini adalah blog suker je...saje nak ajak korang exchange....
boring xde kerje...sebab tu ar ade blog ni...
korang boleh exchange macam2 blog korang 
aku x memiilih blog....blog aper pon aku tak kesah la....
asalkan korang sudi..
lagi pon kiterkan 1malaysia
x kesah la blog melayu ker cina ke iindia ke...
janji satu malaysia kan
k la korang kalo suker blog ni promote la kat kawan blogger ek

13 comments:

  1. salam... sy suka blog2 yang secara sukarela mempromote blog2 kengkawan yang lain... so... sy mtk izin ambik banner encik ea...

    ReplyDelete
  2. menarek jugak eh.

    sementara ada masa terluang neyh. hee =)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal :)

    www.1sthappyfamily.com

    ReplyDelete
  4. nice post ..
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  5. sebenarnya aku tak tau blog exchange ni apa dia?

    ReplyDelete
  6. terbaikk lah (^_^)
    saya follow sini follower 22

    ReplyDelete

Followers